Word nu lid

Landelijke Gilde Sinaai De beste manier om lid te worden, is contact op te nemen met onze secretaris: Tom Van Broekhoven (lgilde.sinaai@gmail.com) Het eerste jaar betaal je slechts 50%, in 2023 dit wil zeggen 16 euro, daarna betaal je 32 euro. En voor dit bedrag, geniet je van alle voordelen

Landelijke Gilde Sinaai

De beste manier om lid te worden, is contact op te nemen met onze secretaris: Tom Van Broekhoven ( lgilde.sinaai@gmail.com).
Het eerste jaar betaal je slechts 50%, in 2023 dit wil zeggen 16 euro, daarna betaal je 32 euro.
En voor dit bedrag, geniet je van alle voordelen

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.