Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Tuesday 5 March 2024 20u00 - 22u00
KLJ lokaal - VLEESHOUWERSSTRAAT , 9112 SINAAI-WAAS
Fermenteren is een millennia-oude traditie. Vroeger werd de techniek gebruikt om
ingrediënten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z’n
gezondheidsvoordelen en de unieke smaken die je ermee creëert.
Tijdens deze
voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op
vragen zoals: wat is fermenteren? Wat is de wetenschap achter fermentatie? Hoe wordt
fermenteren vandaag gebruikt? Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er
proevertjes om je helemaal te inspireren.
Deze voordracht vindt plaats in het KLJ-lokaal om 20u en kost €7.
Inschrijven kan bij Peter (peter.vangarsse@telenet.be).
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
.
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Sinaai
Prijs
€ 7,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten